El 3è Trofeu Desigual reuneix a 65 riders d’Snowboard i Freeski

El dissabte 15 de març va ser el moment de celebrar  el Trofeu Desigual Slop Style Campionat de Catalunya d’Snowboard i Freeski a Baqueira Beret. Aquesta competició formava part del 3er Circuit Open Mini Freestylers i de la 3era Lliga de Freestyle Pirineus. Els Campions de Catalunya de SlopeStyle van ser Gerard Garcia en Freeski i Nil Torres en Snowboard.

La 3era edició del Trofeu Desigual Freestyle va reunir a 65 riders d’Snowboard i Freeski de totes les categories i amb edats que comprenien des dels 6 als 39 anys, la qual cosa demostra que el Freestyle es per a totes les edats. La prova, organitzada pel Club Aranés d’Espòrts d’Iuèrn i sota la tutela de la FCEH,va ser oberta tant a les categories Mini Freestylers (Renyocs i Infantils) com als riders de categories superiors (Júniors i Absoluts) i va donar el tret de sortida a les 11:00 hores.

Dos circuits diferenciats segons els nivells

La jornada va estar dominada per unes condicions meteorològiques immillorables amb sol i vent lleuger durant tot el dia. El park construït específicament per a la competició disposava de dos circuits diferenciats per als dos nivells de la competició. L´Open, comptava amb un rail de doble tub a la sortida, dos salts de 8-12 metres respectivament, un salt que llançava amunt i una última opció de jibbing a escollir entre un calaix o rail pla-baixada. El circuit per a Minifreestylers de fins a 14 anys disposava de mòduls adaptats al seu nivell com calaixos fàcils i amples, algun rail fàcil i un salt final. Els riders  de l´Open van demostrar  un molt bon nivell tant en Snowboard com en Freeski amb un bon repertori d’invertits amb rodeos, backflips, frontflips i de tot tipus de rotacions. Els Minifreestylers per la seva banda, confirmen que el futur es seu amb trucs adaptats als mòduls del seu nivell.

L´Open Desigual se’l van adjudicar Gerard Garcia en Freeski i Mikel Alberdi en Snowboard. En aquesta 3era edició i, per als participants catalans que volien competir amb els majors, el Trofeu va ser alhora Campionat de Catalunya SBS i SS. Els Campions de Catalunya de SlopeStyle van ser també Gerard Garcia en Freeski i Nil Torres en Snowboard. A més la competició formava part (en funció de l’edat dels participants) del Circuit Open ‘Mini Freestylers’ i de la Lliga Pirinenca de Freestyle i Surf de neu, que finalitzarà amb el Boardercross del proper 22 de març a Vallnord.