El CG Puigcerdà d’hoquei gel presentarà la plantilla el pròxim dissabte

El Club gel Puigcerdà rebrà el Txuri Urdin de Sant Sebastià, el pròxim dissabte 17 de setembre a les 21:30h, en el què serà el debut de la lliga d’hoquei gel 2011/12. L’equip cerdà presentarà la nova plantilla per aquesta temporada, marcada principalment per les restriccions econòmiques i els ajustos que comporten a nivell esportiu.

El principal ajust és el fet de tenir dos jugadors-entrenador, i prescindir d’aquesta manera del sou d’un entrenador. Faran la tasca tècnica el txec Libor Pavlis (davanter centre) i el defensor Eslovac Slavomir Borovel.

El tercer lloc d’estranger l’ocuparà el porter Lukas, que s’incorporarà a l’equip aquesta setmana, vingut directament d’eslovàquia. I encara i haurà un quart estranger que cobrirà possibles baixes. Es tracta del francès Benjamin Turon, que malgrat aquesta temporada en principi jugarà com a estranger suplent, se l’ha fitxat pensant especialment en la pròxima temporada, ja que la FEDH es planteja ampliar el nombre d’estrangers a la lliga.

Pel que fa als fitxatges nacionals, de moment l’únic que es confirma és en Juan Bravo, que va debutar amb l’equip la temporada passada i que va destacar per la seva tècnica, però especialment per la seva lluita i implicació amb el grup. Més endavant, abans d’acabar l’any, es preveu incorporar un altre defensor espanyol pel Puigcerdà. També es destaca la tornada a casa del davanter Ramon Morer, que fins al present era jugador de FC Barcelona.