El CG Puigcerdà finalista del Top 6

El Club Gel Puigcerdà i l’Aramón CH Jaca es tornaran a veure les cares en una final de Lliga Nacional d’Hoquei Gel Top 6. El CG Puigcerdà va aconseguir derrotar al FC Barcelona per la via ràpida imposant-se per 5-2 en la segona trobada.

Pablo Muñoz va ser l’encarregat d’obrir el marcador amb el primer gol dels visitants al minut 13 de partit, però un parcial de 3-0 dels locals en l’arrencada del segon període, amb gols de Peter Trokan, Bastien Tona i Joan Brabo, van capgirar el marcador (3-1). Just abans d’arribar al final del període, de nou Trokan en superioritat numèrica, donava dos gols d’avantatge als de Puigcerdà. El definitiu 5-2 va ser obra de Daniel Ortega a cinc minuts del final.

l’Aramon CH Jaca, per la seva banda, va haver de guanyar en dos partits al CHH Txuri Urdin (7-0 i 5-3) per capgirar l’eliminatòria i colar-se a la final per tercer any consecutiu.