El CG Puigcerdà referma el 3er lloc en la classificació

El passat 17 de novembre es va diputar la 9a jornada de Lliga Nacional d’Hoquei Gel, una trobada que va cloure amb la victòria del Club Gel Puigcerdà davant el Club Hielo Txuri Urdin i amb una derrota del FC Barcelona que va rebre a casa seva al líder de la lliga, l’Escor Bakh.

Els jugadors del FC Barcelona van lluitar per endur-se la victòria però finalment els líders es van imposar per un ajustat 2-3. Pel que fa als jugadors del Club Gel Puigcerdà, aquests van aconseguir guanyar a l’equip basc en un partit força disputat que es va decidir a favor dels catalans (5-7).

Tot i que el Club Gel Puigcerdà es va mostrar superior durant la gran major part del partit, l’equip basc es va mostrar fort i dur a l’hora de defensar la seva pista.

Aquesta victòria permet als ceterans continuar ocupant la 3a posició a la classificació per sota del Jaca que es manté en la segona posició després de guanyar al SAD Majadahonda per 8-3.

Resultats

Aramon Club Gel Jaca 8 – SAD Majadahonda 3 (4-0, 3-2 i 1-1)
FC Barcelona 2 – Escor-Auto Abendaño 3 (1-0, 1-1 i 0-2)
CHH Txuri Urdin 5 – CG Puigcerdà 7 (1-2, 3-3 i 1-2)

Classificació

1. – Escor-Auto Abendaño 27 punts
2. – Aramon CH Jaca 21 punts
3. – CG Puigcerdà 18 punts
4. – CHH Txuri Urdin 10 punts
5. – SAD Majadahonda 3 punts
6. – FC Barcelona 2 punts

10a jornada

La propera jornada de lliga tindrà lloc aquest dissabte 24 de novembre amb uns partits emocionants: el FC Barcelona rebrà a casa al SAD Majadahonda, el Club Gel Puigcerdà rebrà al Jaca i el líder de la classificació es veurà les cares amb el Txuri Urdin