El CG Puigcerdà Sots Campió de la Lliga Nacional

El Escor BAKH de Vitòria ha revalidat el títol de la Lliga Nacional d’Hoquei Gel després d’imposar-se al CG Puigcerdà en el quart partit de la Final per 2-5.

Els gironins, que van aconseguir el seu primer punt de l’eliminatòria després de guanyar per 5-2, no van poder fer res davant un conjunt vitorià que va saltar a la pista amb ganes d’aconseguir la seva segona Lliga Nacional consecutiva, realitzant 19 llançaments a porta realitzats en els primers 20 minuts per només 7 dels gironins.

El Escor BAKH s’avançava ja per 0-2 al minut 15 de partit amb gols de Juha Saikko i Jakub Bauer. Malgrat que Havlicek retallava distàncies pels gironins, dos nous gols dels alabesos en l’últim període col·locaven un 1-4 pràcticament definitiu a falta de dos minuts del final. Kotlaric va posar el 2-4 en una jugada amb un atacant de més però a 10 segons de la botzina Evan Mackintosh va col·locar el definitiu 2-5 en una jugada sense el porter gironí sota pals.