El C.G.Puigcerdà s’imposa 7 a 6 davant el Txuri

Fins a 300 aficionats ceretans, entre els quals autoritats i l’alcalde de Puigcerdà, es van reunir dissabte 17 de setembre a la pista del poliesportiu de Puigcerdà. En aquest acte es va donar per començada la nova temporada d’hoquei gel on es va fer la presentació de tots els equips del club.

La primera part del partit es va desenvolupar amb pressió per part dels dos equips. Durant els cinc primers minuts, el Puigcerdà semblava dur la batuta del partit però al minut 6:42 va arribar el primer gol del Txuri Urdin efectuat per Adrián Sosa amb l’assistència de Kevin Zampa. Al cap de dos minuts més, el Txuri Urdin marcava un altre gol aquest cop realitzat per una jugada d’Adrián Sosa rematada per Pablo Puyuelo.

El Puigcerdà es va despertar i una jugada d’Orlando Pereiro sentenciada per Juan Brabo va acabar la primera part deixant el marcador 1-2 quan tan sols quedaven tres minuts per finalitzar el temps. Cal destacar que el nombre d’expulsions de la primera part va ser el més elevat durant tot el partit amb cinc del Txuri Urdin i tres del Puigcerdà.

A diferència de la primera part, la segona hi va haver una expulsió per part de cada equip. El gol que va deixar empatat el marcador 2-2 va arribar al minut 6:33 de la mà de Juan Brabo en una jugada compartida amb Libor Pavlis. Durant aproximadament dos minuts, el porter del Puigcerdà Lukas Smolka, va defensar la zona blava amb insistència, criteri i encert. Però tot i la feina del porter, la pressió dels bascos va acabar donant fruit i van marcar al minut 9:25 en una jugada de Diego Pérez i Maxime Lutaud, que va ser l’encarregat d’efectuar el gol. El marcador es posicionava 2-3. La pugna continuava i arribava el minut 16:26 amb la jugada unipersonal de Juan Brabo que va acabar deixant el marcador empatat 3-3. Però el Puigcerdà no estava content amb aquest empat efímer i va tornar a marcar un minut després. Aquest cop va ser Salva Barnola, amb l’assistència de Bastien Tona, l’encarregat de superar el marcador del Txuri Urdin per primer cop en tot el partit. Però l’equip basc no és un equip caracteritzat per defallir davant les adversitats així que va decidir rematar la segona part aprofitant la situació de power-play amb un gol realitzat per Jimmy Ferrez amb l’assistència de Justin Torres. El marcador quedava 4-4.

El minut 9 va arribar amb un gol de Pablo Puyuelo assistit de nou per Adrián Sosa. Un minut després i jugant amb inferioritat numèrica, Kevin Zampa va fer una jugada que Adrián Sosa acabà en gol. Després d’aquest gol els dos equips van tenir un minut per rebre instruccions a les seves respectives banquetes. Més tard el Puigcerdà va marcar dos gols seguits jugant en inferioritat. El primer el va marcar Dani Hilario des de la línia vermella gràcies a una passada de Bastien Tona. I el segon el va marcar Libor Pavlis deixant el marcador final de 7-6.