El circuit d’alevins aterra aquest cap de setmana al 20è Pista! Pista! i al 13è Trofeu Floquet de Neu

foto

La Molina acollirà la primera de les sis proves Audi quattro Cup U12 / 10 de la temporada 2016-17 demà dissabte amb unes condicions de neu molt bones. Per la seva part, Espot celebrarà també demà una nova edició del Trofeu Floquet de Neu.

La jornada de diversió a la Molina arrencarà al matí amb la competició d’un gegant, en què uns 300 joves esquiadors lluitaran per les places de podi. A la tarda serà el torn, al poliesportiu d’Alp, de la gran festa Audi quattro Cup on família i amics gaudiran de les diferents activitats plantejades.

Una combinació de diversió i aprenentatge conformen el còctel d’aquest nou circuit d’esquí alpí U12 / 10 Audi quattro Cup, que donarà el tret de sortida amb aquest 20è Pista! Pista! i que tindrà cinc cites més. A finals de gener Formigal prendrà el relleu i, a continuació, ho faran Baqueira Beret, Sierra Nevada, Astun i Cerler.

Precisament, un dels esquiadors que es van iniciar a La Molina i que avui en dia prometen més alegries a l’afició del nostre país és Albert Ortega, de 18 anys. Sense anar més lluny, el passat cap de setmana el barceloní de la Molina Club d’Esports guanyava una FIS júnior a Claviere (Itàlia).

Avui dia, Ortega té molts bons records de la seva experiència al Trofeu Pista! Pista!, on hi va córrer cinc vegades. I també té alguns consells per donar: “Que aprofitin cada moment de la prova i gaudeixin de cada gir de les diferents portes del gegant i sempre amb moltes ganes. La perseverança i il·lusió de cada un dels nens farà que puguin arribar a ser un gran esportista”.

 

Espot enceta el circuit d’alevins d’esquí alpí

Nombrosos corredors de categoria aleví (U12 i U10) de les demarcacions de Lleida i Tarragona es donaran cita aquest dissabte a Espot per assistir al 13è Trofeu Floquet de Neu. Una competició, organitzada per l’Espot Esquí Club, que ja s’està convertint en tota una clàssica del calendari.

El Trofeu constarà d’un gegant a una sola mànega que proclamarà els diferents guanyadors de l’edició 2017 i que s’iniciarà, amb la baixada del primer esquiador, a les 12:00 del migdia. L’entrega de premis està prevista per a les 15:30.