El derbi català es resol a favor del FC Barcelona

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la tercera jornada de la Lliga Nacional d’Hoquei Gel masculina (LNHH) amb derbi català entre el FC Barcelona i el CG Puigcerdà.

En el derbi català el FC Barcelona va guanyar al CG Puigcerdà al Palau Blaugrana per la mínima (4-3), amb parcials molt ajustats (1-0 2-2 i 4-3), decidint-se en els últims minuts del tercer període, gràcies al gol de Víctor Ros a passada d’Einar Meyerson al minut 18.

En l’altre partit de la jornada, el CHH Txuri Urdin de Sant Sebastià (1-1, 1-2), va guanyar a domicili al SAD Majadahonda per 1 gol a 2, en un partit que es va decidir amb un gol de Patrick Fonts a passada dels txecs Pavel Zednik i Martin Andrysek, només començar el segon període, deixant l’últim terç sense gols. Aquesta victòria permet als donostiarres ser líders de la Lliga.

El cinquè equip de la LNHH en competició, el CH Jaca descansava aquesta jornada.

Classificació provisional LNHH

Aquests resultats posen al capdavant de la Lliga Nacional d’Hoquei Gel al CHH Txuri Urdin amb 6 punts, seguit del FC Barcelona amb 5, SAD Majadahonda amb 4, CH Jaca amb 3 i CG Puigcerdà tanca amb 0 punts.

1. CHH Txuri Urdin 6 punts
2. FC Barcelona 5 punts
3. SAD Majadahonda 4 punts
4. CH Jaca 3 punts
5. CG Puigcerdà 0 punts

També aquest cap de setmana, s’ha disputat la segona jornada de la Lliga Nacional d’Hoquei Gel femenina, amb un doble enfrontament entre el SAD Majadahonda i el CHH Txuri Urdin a Sant Sebastià, dues trobades guanyades per les madrilenyes per 9-0.  A la Lliga Nacional sub 20 el FC Barcelona ha golejat el CG Puigcerdà 11-2 al Palau Blaugrana.

La 4a jornada de Lliga Nacional d’Hoquei gel tindrà lloc el proper dissabte 10 d’octubre amb els següents partits: CH Jaca vs CG Puigcerdà i CHH Txuri Urdin vs FC Barcelona.