El FC Barcelona s’emporta el derbi català i es col·loca líder amb el CG Puigcerdà

La 4a jornada de la Lliga Nacional d’Hoquei Gel ha apretat les 1eres posicions en els dos grups de competició, que en aquests moments estan comandats per dos equips: el FC Barcelona i el CG Puigcerdà.

El FC Barcelona s’ha col·locat líder al costat del CG Puigcerdà (Grup A) després d’imposar-se als ceretans a la pista barcelonina per 3-1. Disputat el derbi català, el FC Barcelona ha sumat el seu 3er triomf de la temporada al seu feu (3-1) davant el 1er classificat de la taula, el CG Puigcerdà, i s’ha igualat als gironins en el més alt de la taula empatats a 9 punts.

Els barcelonins començaven el partit avançant-se en el marcador amb un gol en superioritat de Pablo Muñoz marcant un 1-0 amb el qual s’arribava al final dels primers 20 minuts del partit. En el segon període els culers aconseguien dos nous gols en dues noves superioritats de la mà de Dominic Staribacher i de Lauri Marcus Vanninen que posaven el 3-0 en el minut 32. Els ceretans van aconseguir el seu únic gol a falta de 3 minuts, obra d’Iñaki Salegui.