El grup júnior femení de tecnificació ultima la seva posada a punt a Stubai

El grup de Tecnificació ARC Júnior d’esquí alpí de la FCEH porta des del 7 de novembre a Stubai, ultimant la preparació abans de les competicions. És la 5a concentració per a les esquiadores Ona Rocamora, Nuria Pau, Mariona Boix i Júlia Bargallo, que comparteixen aquests dies a Stubai amb Laura Jardí.

Ona, Mariona, Nuria i Júlia es troben aquests dies a l’estació austríaca de Stubai ultimant la seva preparació amb vista a les primeres competicions de la temporada. Per a elles es tracta dels últims dies d’entrenament abans de començar el calendari de proves. Segons les esportistes, aquestes últimes sessions preparatòries se centren molt en la qualitat, a diferència dels entrenaments de quantitat de l’estiu.  Aquests dies, malgrat que les condicions no estan sent les ideals, les esquiadores diuen que ‘estem intentant treure el màxim rendiment a la feina que realitzem’.

Les sessions de qualitat consisteixen en realitzar poques baixades al llarg del dia. Del que es tracta és d’establir les pautes de descans entre baixada i baixada necessàries, per després, a l’hora de baixar esquiant, fer-ho al màxim, com si es tractés d’una carrera. Amb aquest sistema de treball, ‘ens cansem tant o més que en els entrenaments de quantitat’

Les integrants del Grup de Tecnificació ARC d’Alt Nivell de la FCEH romandran en Stubai fins al pròxim dia 18. Després es desplaçaran a Tignes (França) per realitzar les primeres competicions de velocitat. La primera cita, el dia 20 de novembre, amb un Super Gegant, per després fer front a un Descens.