El Puigcerdà 2on classificat després de guanyar el F.C Barcelona

La tercera jornada de Lliga Nacional d’Hoquei Gel, disputada aquest passat dissabte  29 de setembre, va cloure amb la victòria del C.G. Puigcerdà davant l’altre equip i rival català el F.C. Barcelona per 5 – 8.

El Puigcerdà es va mostrar superior en la major part del partit i tot i que la primera part va començar amb una disputa entre tots dos equips. Algunes accions de l’equip ceterà van donar opcions de dominar el partit als locals però tot i així no ho van poder aconseguir i el Puigcerdà va imposar-se per 3 gols de diferència.

Aquesta victòria situa al C.G. Puigcerdà en el segon lloc de la classificació, a tres punts del encara líder de la Lliga, el Escor Bakh (9 punts). L’Equip de Vitòria manté el liderat després de guanyar en la pista del SAD Majadahonda per 2-5 en aquesta 3a jornada. Aquest equip es va veure beneficiat per la derrota de l’altre equip basc de la competició, el CHH Txuri Urdin, en la seva visita a la pista del CH Jaca per 3-2.

Per la seva banda, el F.C. Barcelona encara manté el lloc malgrat la seva derrota.

El proper dissabte 6 d’octubre es disputarà la 4a jornada de Lliga Nacional d’Hoquei Gel amb els següents enfrontaments:

ESCOR BACK vs FC BARCELONA
CG PUIGCERDÀ vs CHH TXURI URDIN
SAD MAJADAHONDA vs CH JACA

Resultats:

Club Hielo Jaca 3 – CHH Txuri Urdin IHT 2 (2-0, 1-0 i 0-2)
FC Barcelona 5 – CG Puigcerdà 8 (0-2, 2-4 i 3-2)
SAD Majadahonda 2 – Escor BAKH 5 (0-2, 0-2 i 2-1)

Classificació

Rk

Equip

Punts

1

ESCOR-BACK

9

2

C.G. PUIGCERDA

6

3

C.H. JACA

6

4

C.H.H. TXURI URDIN

4

5

F.C. BARCELONA

2

6

S.A.D. MAJADAHONDA

0