El Puigcerdà Panxing, el millor equip català al Campionat d’Espanya

La Pista de Gel de Puigcerdà va acollir del 4 al 6 d’abril la celebració del Campionat d’Espanya de Curling 2014. Els equips locals, el Puigcerdà Pànxing van assolir el millor resultat dels equips catalans amb la 3era posició a la 1era divisió masculina. El segon millor resultat català va ser el triomf del Barcelona Velazquez B a 2ona divisió.

La prova va reunir a un total de 23 equips, 17 en categoria masculina (10 a 1era Divisió i 7 a 2ona) i 6 femenins que durant la jornada del divendres 4 i el matí del dissabte 5 van disputar les classificatòries. La tarda de dissabte va estar reservada per als encreuaments i el diumenge es van disputar les eliminatòries de la lluita per les medalles, en cadascuna de les Divisions.

Pel que fa a la 1era Divisió masculina, l’or el va guanyar l’equip SVC Iparpolo, la plata el Team Mollinedo i el bronze va ser per un dels cinc equips locals, el Puigcerdà Pànxing,que va aconseguir ser el millor equip català al Campionat d’Espanya. En la classificació final de 2ona Divisió masculina, el triomf va ser per el Barcelona Velazquez, (que es va guanyar el seu ascens a 1era) mentre que la medalla de plata la va guanyar el CDO Valladolid i la 3era plaça del podi l’equip local Puigcerdà Rookies. Dels 17 equips que van competir en categoria femenina, es van proclamar Campiones d’Espanya les noies de l’equip Txuri Berri Cafés Aitona, Sots Campiones les integrants del Iparpolo i 3eres classificades les esportistes del No Name Leon. En aquests cas, l’equip local del Puigcerdà Pànxing, va quedar en la 4a posició.