El Puigcerdà suma tres punts importants a San Sebastià

Els cerdans s’imposen per 4 a 7 davant el Txuri Urdin i sumen uns importants 3 punts a Donosti on la plantilla demostra una gran unió i voluntat de treball. Segueixen treballant per consolidar el seu nou sistema de joc implantat per l’entrenador canadenc, Lawrent Sacharuk i el seu adjunt, Gabi Masó

La plantilla groc i negra del Puigcerdà va haver d’afrontar el partit amb només dues línies, tal com ve sent habitual aquesta temporada. Els puigcerdanencs van viatjar sense els defenses Pereiro, i Hilario, i sense el davanter Muñoz, que segueix amb la lesió a l’abductor; baixes a les quals se li suma la del porter suplent González, que segueix en recuperació de la fractura oberta de dit que va patir a Jaca. Les baixes són una de les principals preocupacions d’aquesta temporada. Però, la plantilla va demostrar la seva unió i capacitat de treball per afrontar les situacions difícils. El partit va estar ajustat, si ve el Puigcerdà sempre es va anar al vestidor amb els parcials a favor: 1:2 (1a Part), 1:2 (2na part), 2:3 (3a part), resultat final de 4 a 7 a favor del Puigcerdà. D’aquesta manera els cerdans juguen l’últim partit de lliga de l’any, i acaben en tercera posició de la taula, amb possibilitats d’escalar a la segona posició si el pròxim 8 de gener guanyen a la pista del Barça. Aquest és l’objectiu que es fixa la plantilla en aquest moment.

Entretant, el Puigcerdà disputarà dos partits a amistosos contra la selecció espanyola sub 20, el 8 i 9 de desembre, aprofitant l’estada de preparació que fa l’equip espanyol a la pista del Puigcerdà, durant aquest pont.

 

Informa C.G.Puigcerdà