El Vídeo Livestream arriba a les competicions de la FCEH

De

La FCEH ha arribat a un acord de col·laboració amb EYETOK, un canal de TV mòbil en directe que dóna als seus usuaris la oportunitat de crear el contingut de l’emissió 

Gràcies a aquest acord totes les activitats i competicions que organitzi la FCEH durant aquest 2016 podran ser emeses en directe des de la solució de Vídeo Livestream EYETOK. La intenció de la FCEH és dotar a cada competició de la força i del impacte que té una emissió de TV i afegir-ne a més la versatilitat i interacció amb l’audiència que aporten les xarxes socials i les noves tecnologies.

 

Totes les disciplines podran beneficiar-se d’una emissió en directe

És més que evident que ara per ara, si es vol aconseguir rellevància i visibilitat, resulta gairebé imprescindible dotar qualsevol esdeveniment de contingut audiovisual. Però per altra banda, poder-ne produir aquest contingut no està a l’abast de tothom, de tal manera que només les competicions amb més renom aconsegueixen tenir una cobertura televisiva.

Des d’EYETOK totes les disciplines, esports i categories poden beneficiar-se d’una emissió en directe, diferent, alternativa i feta pels mateixos participants, des dels atletes, passant pels clubs, estacions d’esquí i evidentment pel públic.

Els usuaris d’EYETOK es converteixen en generadors exclusius de contingut amb els seus livestreams i ofereixen una gran repercussió a les seves xarxes socials, el que sens dubte pot representar un gran salt endavant pel que fa a l’abast que una competició pot tenir per si mateixa.

 

EYETOK, una solució multi plataforma que permet:

 • Fer un seguiment exclusiu dels seus atletes en totes les facetes de la competició: Prèvia, durant i després. Entrevistes, escenes preparatòries exclusives, entrenaments i primeres reaccions, etc. L’audiència tindrà un canal de promoció exclusiu i únic que aportarà major engagement amb l’audiència.
 • Donar més visibilitat a les seves activitats durant la competició.
 • Emetre les condicions de les pistes, l’estat de la neu i la climatologia, abans, durant i després de cada competició.
 • Informar en temps real, geo-localitzada.
 • Servei Embed del Livestream: El codi embed es pot inserir al web i així poder compartir l’emissió en directe per EYETOK amb l’audiència via web.
 • Compartir a les Xarxes Socials (Facebook, Twitter, etc.) l’emissió en directe que faci des de l’app o poder-ne compartir els livestreams enregistrats anteriorment.
 • Trucar a usuaris que són a la competició per poder veure i retransmetre el que aquest usuari està emetent des del seu smartphone.
 • Participar amb veu pròpia de l’emissió de la competició amb un perfil de l’estació que s’afegeixi al flux de l’emissió.
 •  

Kit Eyetoker Pro

Per facilitar l’emissió a professionals i Eyetokers rellevants, des d’Eyetok han preparat un Kit perquè les teves emissions en directe estiguin a l’altura de les teves necessitats. El kit consta de:

 • Router portàtil WiFi, perquè tinguis cobertura i tarifa de dades il·limitada durant els dies que dura la competició.
 • Bateria addicional pel teu iPhone.
 • Grids, trípodes i Rids professionals de la gamma Shoulderpod, per poder tenir un estabilitzador apropiat per la imatge i un suport pel teu mòbil a on puguis a més afegir-ne focus i micro de qualitat professional.

Si estàs interessat en tenir aquest Kit per emetre alguna de les competicions, possa’t en contacte amb EYETOK  clicant aquí i emplenant el formulari que trobaràs.

 

Contacte

No dubteu en posar-vos en contacte amb EYETOK per a qualsevol qüestió relacionada amb l’ús de l’app i/o de les solucions web i d’emissió que EYETOK té al seu servei.

Email: social@eyetok.com

Descarrega EYETOK: http://tiny.cc/aty1dx

Web: https://www.eyetok.com/   

Embed Generator: https://app.eyetok.com/widgets/designer