Els catalans Vallverdú i Martínez debuten a la Universiada

Avui a partir de les 14:00h inicien les sèries de 500 metres i demà la prova dels 1.000 metres.

Després de dos dies d’entrenaments al Igloo Ice Rink de Granada i ‘amb algun dubte sobre l’estat del gel’, segons afirma el Responsable de Short Track de la FCEH, Rubén Llop, els patinadors del centre de tecnificació de Short Track de la FCEH i del Barcelona Short Track van debutar ahir a la prova de 1.500 metres de la Universiada d’hivern de Granada 2015.

El patinador de velocitat català Victor Martinez va aconseguir entrar 4t a la seva sèrie i 24è a la general de la distància, mentre que Roger Vallverdú va entrar 6è i 32è a la general del 1.500 metres.

‘Les sèries van ser molt lentes ja que els patinadors capdavanters ho van decidir així i va prevaler la estratègia per davant de la velocitat’, explica Llop. ‘Els equips nacionals tot i ser una Universiada i coincidir amb la Copa del Món de la modalitat a Turquia, amb portat als millors i fa que el nivell sigui molt alt, la diferència amb la resta de patinadors és evident però van progressant cursa rera cursa’, afegeix. 

Avui a partir de les 14:00 hores inicien les series de 500 metres i demà finalitzen la competició amb la prova dels 1.000 metres.