Els clubs catalans aconsegueixen més de 30 podis a la Copa Internacional Ciutat de Barcelona

De l’1 al 3 de maig, el FC Barcelona i la FCEH van organitzar la Copa Internacional Ciutat de Barcelona Open a la pista de gel del FC Barcelona. 

Més de 50 patinadors i patinadores provinents dels clubs catalans CEGVA, FCB i CEPAP van participar en la Copa Internacional Ciutat de Barcelona celebrada a la pista de gel del FC Barcelona de l’1 al 3 de maig. Aquesta competició Internacional Open, puntuable per a la Lliga Catalana de Patinatge Artístic 2014-2015, va rebre a més a patinadors i patinadores d’altres clubs de patinatge d’arreu de l’estat i internacionals com ara: Club de Hielo Huarte (Pamplona), Club Hielo Txurri- Berri (Donostia), Andorra Club Gel (Andorra), Valdemoro Ice Team (Madrid) i CSG Cergy (França).

Més de 30 podis en les diferents categories

La competició va donar el tret de sortida el passat divendres 1 de maig a la pista de gel del FC Barcelona on es van disputar progressivament les competicions autonòmiques, i va continuar dissabte i diumenge amb les categories Open. La prova, adreçada a totes les categories de patinatge artístic, tant autonòmiques A i B com nacionals, així com la modalitat de ballet sobre gel en totes les seves categories, va cloure amb més de 33 podis catalans aconseguits per patinadors i patinadores dels clubs FCB (16), CEPAP (9) i CEGVA (9). 

En 2a Categoria femení Marta Guinovart (FCB) va dominar el podi seguida de la seva companya de club Ingrid Amarante que es va proclamar segona classificada. En 2a Categoria Masculí Alex Abad i Marc Tort del FCB van proclamar-se campió i subcampió de la categoria.

En Advanced Novice femení, les millors posicions catalanes van ser les aconseguides per Anna Bertran del CEPAP i Mónica Carratalà del FCB, segona i tercera classificada. En Advanced Novice masculí, el podi català va venir de la mà de Joan Farrés del CEPAP que va assolir el tercer lloc. 

En Aleví femení, les patinadores del FCB Annika Huestis i Meritxell Mollà van assolir la primera i la tercera posició, respectivament, mentre que en Aleví masculí els podis van ser pels també patinadors del mateix club Arcadi Tarré i Lluis Garcia, primer i segon classificat, respectivament. 

En Basic Nocive femení, Ariadna Sibera del FCB i Iria España del CEGVA es van proclamar subcampiona i tercera classificada, respectivament. En Basic Novice masculí, el campió va ser Arnau Joly del FCB. 

En Benjamí femení, el podi va ser tot català i del CEGVA; Claudia Capdevila es va proclamar campiona, Júlia Feixa subcampiona i Jara Beso tercera classificada. En Benjamí masculí, el primer lloc del podi va ser per Martí Alonso també del CEGVA. 

En Cadet femení, la patinadora del CEGVA Alba Sastrada va proclamar-se campiona, juntament amb Jan Vilella del CEPAP, que es va proclamar campió en masculí. 

En Debutant femení, els tres calaixo van ser catalans gràcies a les patinadores Carla Sánchez del FCB, Noa Barcons del FCB i Gabriela Orsoni del CEPAP, primera, segona i tercera classificada, respectivament. En Debutant masculí el campió va ser Pau Vilella del CEPAP.

En Escola femení, Naia España del CEGVA va ser la campiona, seguida de Judit Capaces del CEPAP que va fer segona. 

En Infantil A femení, el podi català va ser per Ares Capdevila del CEGVA que es va proclamar campiona de la categoria.

En Júnior ISU femení, triplet català de la mà de les patinadores Júlia Ribas del FCB, Maeva Gallarda del CEPAP i Laia Bertran del CEPAP que es va classificar en 1a, 2a i 3a classificada, respectivament. En Júnior ISU masculí Aleix Gabara  i Ton Cónsul es van proclamar campió i subcampió. 

En Júnior/Sènior A femení, les millor marques van ser per a les patinadores catalanes Ona Fernández del CEPAP i Leire España del CEGVA, campiona i subcampiona de la categoria. 

Enllaços relacionats
Resultats complets