Els múixers catalans assoleixen 18 podis al Campionat d’Espanya

En categoria Sprint els múixers de la FCEH van conquerir al Pla de Beret un total de 18 podis: 5 ors, 6 argents i 7 bronzes.

Els passats 12 i 13 de març es van disputar a Baqueira Beret, a la Val d’Aran, els Campionats d’Espanya de Múixing, en les categories de sprint i mitjana distància. Hi van participar més de 170 inscrits esportistes d’arreu de l’estat espanyol amb els representants de la nostra FCEH, com a delegació més nombrosa, amb una seixantena de participants inscrits.

Medaller català
En categoria sprint els múixers de la FCEH van assolir un total de 18 podis: 5 ors, 6 argents i 7 bronzes. Els 5 ors els van aconseguir els múixers Lázaro Martínez en SP6N, Blanca Fernández del GosCat en SP4N, Carlos Calicó del C.E.T en SP1, Pablo Ruíz del C.E.T en SP2N i Lali Masriera del AEM en DCW.
Les medalles d’argent d’aquests estatals se les van penjar els corredors catalans Victor Carrasco del AEM en SM1, Xavier Ganyet del GosCat en SM1N, Anna Sorroche del AEM en SW1, Francesc Vallespí del C.E.T en SP4, Eloi Contreras del AEM en SP4N i Aaron Bernaus del AEM en SP2N.
Finalment, els múixers Ramon Armengol del CAEI en SM1, Santi del Valle del GosCat EN SM1N, Marta Bosch del AEM en SW1, Francesc Vallespí del C.E.T en SP8, Oscar Lapeña del CET en SP6, Olga Álvarez en DCW i Daniel Artero del AEM en DCM es van proclamar 3rs classificats d’aquest Campionat d’Espanya de Múixing. En mitja distància, el títol de Campió va ser per al basc Itoitz Armendáriz.