Els veterans es donen cita al 16è Memorial Pepeta Planas

El proper dissabte 31 de març La Molina acull el 16è Memorial Pepeta Planas per a Veterans Homes i Dones. La competició, organitzada per La Molina Club d’Esports (LMCE) i sota la tutela de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern i el suport de Ferrocarrils de la Generalitat Catalana (FGC), es desenvoluparà a la pista El Padró.

Pel que fa al programa del 16è Memorial Pepeta Planas, es traçarà un paral·lel de gegant pel qual tots els participants faran dues baixades, una per a cada mànega, que puntuarà com una prova de gegant, lliurant-se trofeus al guanyador de cadascuna de les categories.

Els 16 millors temps d’homes i els 8 millors de dones de la prova inicial passaran a la gran final del Trofeu Memorial Pepeta Planas, que es durà a terme pel sistema de paral·lel per eliminació a dues baixades.

Es lliurarà trofeus al 3 millors homes i dones. El lliurament de premis es durà a terme el mateix dia de la competició a les 19:00 hores a l’hotel Roca Blanc on es convidarà a un pica – pica berenar a tots els participants.