Espanya 6a a la Universiada de Trentino

La selecció espanyola d’hoquei gel ha finalitzat 6a en la Universiada d’Hivern de Trentino 2013 després de perdre en el partit per la 5a plaça davant Gran Bretanya per 3-1.

Les jugadores espanyoles arribaven molt motivades a aquesta trobada després d’haver sumat el seu únic punt davant les britàniques en la lliga, on van perdre per 2-1 en la pròrroga, però un mal inici de partit les col·locava tres gols avall en el sisè minut. Malgrat el cop, les jugadores dirigides per Karlos Gordovil i Koldo Saenz van seguir lluitant i posant en dificultats  ala defensa rival fins al final. El gol espanyol va arribar de la mà de Laura Rebolledo, assistida per Irene Senac, a set minuts del final. Les espanyoles van intentar seguir retallant la diferència en els últims instants del partit, però el marcador ja no es va moure, donant la 5a plaça a les britàniques per davant de les espanyoles.