Espot acull el Campionat de Catalunya Absolut del 3 al 5 d’abril

Els corredors de la FCEH Nuria Pau, Miquel Mateu i Pol Carreras defensaran el títol de Campions de Catalunya a Espot.

Els propers dies 3,4 i 5 d’abril es celebren a Espot Esquí els Campionats de Catalunya Absoluts d’esquí alpí sota les especialitats de Gegant i Eslàlom. Donades les actuals condicions de neu i a efectes de poder garantir un correcte desenvolupament de la competició, el programa previst serà: divendres 3 i dissabte 4 Gegant i diumenge 5 Eslàlom. En cas que la pista del primer dia de competició, encara per determinar, no tingués les condicions òptimes de neu, el divendres tindria lloc el Gegant i dissabte i diumenge l’Eslàlom. 

En la passada edició del Campionat de Catalunya d’esquí alpí Absolut, que va tenir lloc a La Molina, es van coronar Campions de Catalunya de Gegant els corredors del club LMCE, Nuria Pau i Miquel Mateu. Clara Lopez del CAEI i Pol Carreras de LMCE van fer 2ons mentre que Bárbara Vives del CAEI i Xavier Salarich de LMCE van ser els 3ers classificats de la jornada. Els Campions Absoluts d’aquesta cursa van ser els andorrans del PCGR Carmina Pallars i Marc Oliveras.

En Eslàlom es van proclamar Campions els catalans Nuria Pau en dones i a Pol Carreras en homes, qui també es va coronar com a Campió Absolut de la prova. Andrea Jardí i Xavier Salarich de LMCE van ser els 2ons millors catalans, seguits d’Anna Diaz Prieto del CANM-C i Toni Puig de LMCE. La Campiona Absoluta de la prova va ser Mireia Gutiérrez (Ordino Arcalís). Finalment, el triomf de la Combinada del Gran Premi Tricentenari de Catalunya va ser per a Mireia Gutierrez (Ordino Arcalis) i per al francès Anthony Obert (C.S CHAMONIX). Segons Sara Ramentol (AND) i Maxime Tissot (EMHM – C.S. MEGEVE) i tercers premiats Nuria Pau (LMCE) i Marc Oliveras (PCGR).