Èxit de participació al Campionat de Catalunya

Els passats 17 i 18 de novembre es va celebrar a Vilagrassa (Lleida) la 1a prova del I Open Català de Múixing i Canicross, a l’hora Campionat de Catalunya en Terra d’ambdues modalitats amb una participació de més de 60 múixers.

La competició, organitzada per la Asociación Española de Mushers i amb la col·laboració de la FCEH, va constar de dues etapes, una dissabte a la tarda i una altra diumenge al matí i amb un circuit, de 5,850 km de distància.

La prova, oberta a totes les categories de múixing i canicross, va finalitzar amb les següents classificacions:

CHJ Canicross Masculí Júnior

En aquesta categoria el primer clasificat va ser Guillem Sanchez de l’AEM que va fer un temps total d’1h 00m 02s

CMS Canicross Femení Sènior

La primera classificada va ser Marta Bosch de l’AEM que va finalitzar amb 47m 06s, seguida en segon lloc de la Lali Masriera de l’AEM (47m 23s) i en tercera posició de Laia Vives de l’AEM (48m 36s).

CHS Canicross Masculí Sènior

Oscar Romera de l’AEM va ser el guanyador de la prova en aquesta categoria amb un crono de 37m 21s. Javier Torres del Club Canicross Cave Canem va arribar en segona posició amb un temps de 40s 31m i finalment el tercer en creuar la meta va ser Josep Maria Pijuan del AE Blancafort que va terminar amb 40m 53s.

CVA Canicross Veterans A Masculí

El guanyador de la prova en categoria Veterans masculí va ser Ricard Casamor de l’AEM amb un crono de 47m 33s, seguit en segon lloc de Jordi Castells del Club Canicross Cave Canem. El tercer en arribar va ser Andres Bustos de l’AEM amb un temps de 1h 18m 24s.

CVA Canicross Veterans Femení

Olga Alvarez de l’AEM (Ruf Mushing Team) va ser la primera classificada amb un temps de 48m 39s, seguida de Sandra del Bustio que va quedar en segona posició.

CHVB Canicross Masculí Veterans B

En Veterans B, Toni Ferre de l’AEM va ser el guanyador de la prova amb diferencia amb un temps total de 37m 38s. En segon lloc va arribar a la meta Josep Farell també de l’AEM amb 44s 01m. Santiago C. Mesa de l’AEM va arribar tercer classificat fent un temps de 50m.

Infantil

Ariadna Lomena de l’AEM i Jan Rigol van ser les classificades en categoria infantil, arriban en primera i segona posició respectivament.

8S Kart 4 rodes 8 gossos

Kiko Vallespí de l’AEM (Acana- Terres de l’Ebre) va ser el guanyador de la cursa amb un temps de 25m 10s. Sergi Puig de l’AEM (Atalac M. Team) el va seguir de prop amb 27m 52s. El tercer en arribar va ser Lorezo Alcacera del M. Moncayo que va fer una marca de 29m 55s.

6S -6N Kart 4 rodes 6 gossos

Oscar Lapeña de l’AEM, amb un crono de 27m 26s, va arribar en primera posició, seguit molt a prop de Alan Saez de los Monegros (27m 27s). El tercer classificat en aquesta categoria va ser Carlos Segarra de l’AEM amb 29m 55s.

SM Patinet i 1 ó 2 gossos

En aquesta categoria les tres primeres posicions van estar molt ajustades. En primer lloc i amb un temps de 25m 10s va arribar Ramon Armengol del CAEI. El segon lloc, amb un crono de 25m 19s va ser per Victor Carrasco de l’AEM i la tercera plaça per Kiko Vallespí de l’AEM que va finalitzar amb 25m 47s.

BH Bicicleta i 1 ó 2 gossos

Molt discutes van estar les dues primeres plaçes en aquesta categoria entre Joan Josep Diaz del CEPP (27m 06s) que va arribar en primera posició, i Miguel Angel Franco de l’AEM (27m 07s) que va fer segon. Regina Pons del CEEP va arribar en tercer lloc amb 29m 50s.

BHN Bicicleta 1-2-G. Nòrdics

Ivan Puerto de l’AEM va ser el primer en aquesta categoria amb un temps de 32m 05s, seguit molt a prop de Santiago del Valle del Club Canicross Cave Canem (32m 59s) i de Lluis Cruz que va fer tercer amb 39m 42s.

Per veure les classificacions consultar l’apartat disciplines del nostre web.