Èxit d’inscrits en el 17è Trofeu Amics de Montgarri

L’estació de Baqueira Beret ha acollit aquest cap de setmana una nova cursa del circuit d’esquí alpí Audi quattro Cup de categoria Alevins I i II, per a nens i nenes de 8 a 12 anys.

El tradicional trofeu Amics de Montgarri, que ha celebrat la seva 17a edició i ho organitza el Club Aranès d’Espòrts d’Iuèrn (CAEI) juntament amb la FCEH, va aplegar a 350 joves promeses dels principals clubs del país. Les proves, que van donar el tret de sortida a les 10.00 hores van tenir lloc a l’Stadium de competició de Beret.

El dissabte 1 de març es va celebrar un Gegant per als Alevins I (U10), i els podis catalans aconseguits van ser el del corredor de l’AEP Pol Ubach, que es va dur el 1er lloc, i el de Marcos Maristany del CAEI i Emma del Rio del CEVA que es van proclamar tercers. Després del Gegant, es va disputar un Eslàlom amb pals curts per als Alevins II (U12), una de les novetats d’aquesta temporada ja que fins ara només es competia en aquesta modalitat a partir de categoria Infantil. Jana Suau del GRAN i Arrieta Rodriguez del CEVA es van dur la 2ona i la 3era posició respectivament, mentre que el podi masculí se’l va emportar íntegrament el CAEI de la mà dels corredors Alex Miquel (1er), Max Puvill (2on) i Octavi Aris (3er).

El segon dia de competició, el diumenge 2, tots van córrer un Súper Gegant, la modalitat més veloç. Emma Del Rio del CEVA i Marcos Maristany del CAEI van tornar a pujar al podi en U10, aquesta vegada com a 1er i 2on, respectivament. En U12, Jana Martinez de LMCE i Arianna Vilar del MLEC, van arribar en 2ona i 3era posició pel que fa a les dones, mentre que Enric Ferrer del CET, Pau Indiano del CSC i Pau Simpson del UEC-M van protagonitzar el podi masculí per aquest ordre. La competició es va desenvolupar en un ambient festiu on tant corredors i entrenadors com els pares i visitants van ser partícips de l’emoció que es viu a les curses.