Ferran Terra aconsegueix dos Top-20 a la Copa d’Europa de Val d’Isere i fa 35è a Meribel

Ferran Terra ha aconseguit una excel•lent actuació a Val d’Isère en dues proves puntuables per a la Copa d’Europa d’esquí alpí. El català va fer 15è en el descens celebrat dimecres i 19è en el Súper-G disputat dijous.

Les proves de la Copa d’Europa a l’estació francesa de Val d’Isere han reunit més de 100 esquiadors per prova, el que dóna més relleu a la classificació de Ferran Terra. El dimecres, al descens, el català va acabar ocupant la 15a plaça, amb un temps de 1m16s63, a 1s44 del guanyador, l’austríac Johannes Kroell (1m14s19). Aquest va demostrar la seva categoria i la seva capacitat per integrar en qualsevol moment l’equip A d’Àustria al dominar també el SG  de dijous amb un temps de 1m1s82. El català Terra va tornar a estar entre els millors ocupant el lloc número 19, amb un crono de 1m14s62

"Estic bastant satisfet. Especialment del descens. Ja en l’entrenament oficial havia acabat el 15è, dimarts. Esperava poder millorar una mica més, però per centèsimes no vaig entrar entre els deu primers. Al SG, he estat més o menys al mateix nivell, però un petit error en una porta et resta una velocitat de pas que al final acabes pagant a la classificació", ha dit Terra. "De qualsevol manera, estic content amb la meva actuació tenint en compte que era la primera prova de debò després de haver-me lesionat".  

D’altra banda, a l’estació francesa de Meribel, el català Ferran Terra va participar en un Gegant després d’haver disputat el dissabte un SúperG, vàlids tots dos per a la Copa d’Europa masculina. El català va acabar aquesta vegada el 35è. Terra va aconseguir el 52è millor temps en la primera manega (a 4s26 del millor, l’italià Luca di Alipandrini amb 1m12s16). En la segona, Terra va ser dels 25 millors amb 1m12s83, per a un total de 2m29s25 que li van valer aquest 35è lloc. El triomf final va ser per l’eslovè Janez Jazbec, amb 2m23s27.  (44º en el SG) se salió en la primera manga y ya no pudo disputar la segundaEn Meribel encara queda per disputar-se un Slalom, avuí dilluns.
 
El català Pol Rocamora, integrant de l’Equip B de la RFEDI, ha competit a La Thuile. El català ha aconseguit un 33è i un 15è lloc en dos Gegants celebrats a l’estació italiana.