Ferran Terra (PEC) i Júlia Bargalló (CAEI) guanyen els Campionats de Catalunya de Paral.lel

Una de les darreres competicions celebrades durant aquesta temporada que està a punt de finalitzar han estat els Campionats de Catalunya de Paral.lel, tant a nivell absolut com infantil, que s’han disputat els dies 18 i 19 del mes d’abril a Baqueira Beret.

A l’estació lleidatana s’han donat cita corredors de primera categoria, així com els més prometedors infantils de l’esquí català. Baqueira ha fet un gran esforç humà i material per organitzar aquestes proves en una Setmana Santa on l’estació aranesa encara té força neu a les cotes més altes.

L’esquiador català Ferran terra (PEC), que forma part de l’equip de la Real Federación Española Deportes de Invierno (RFEDI) i que durant aquest hivern ha seguit la Copa del Món d’esquí alpí i també va ser als Mundials de Garmisch-Partenkirchen (Alemanya), va fer valer els seus galons per conquistar el campionat. Després de guanyar els títols de Super-Gegant i Gegant en els Campionats de Espanya, celebrats la setmana passada a Sierra Nevada, Terra es va imposar en la final a Pol Carreras (MLEC) que entrena a Suïssa amb l’equip Steffen S1 i que venia de penjar-se en Granada la medalla d’or en el Eslàlom i que també va participar aquest hivern als Mundials de Garmisch-Partenkirchen. Va ser una final d’alt nivell, com també, el de la prova femenina, en la qual les joves promeses de l’esquí Julia Bargalló (CAEI) i Núria Pau (LMCE) es van disputar el títol, amb triomf final per a la primera.

En les competicions infantils, els campions van ser Carla Grau (CANMC) i Aingueru Garai (CAEI) (Infantil I) i Barbara Vives (CAEI) i Albert Riba (LMCE) en infantils II.

Classificacions

Categoría masculina absoluta
1. Ferran Terra (PEC)

2. Pol Carreras (MLEC)

3. Xavi Salarich (MLEC)

4. Toni Portas (UEC)

Categoria femenina absoluta
1. Julia Bargalló (CAEI)

2. Nuria Pau (LMCE)

3. Nuria Lombarte (CET)

4. Maria Ucelay (CAEI)

Infantils I

Femenina

1. Carla Grau (CANMC)

2. Anna Oller  (CANM)

3. Meritxell Duran (Llivia)

Masculina
1. Aingueru Garai (CAEI)

2. Jon Martinez (CAEI)      

3. Albert Ortega (LMCE)

Infantils II
Femenina

1. Barbara Vives (CAEI)

2. Marta Jiménez (CAEI)

3. Mireia Martorell /(CANM)

Masculina
1. Albert Riba (LMCE)

2. Toni Puig (MLEC)

3. Alex Pedret (LMCE)

A la imatge la campiona en categoria Infantils II, Bàrbara Vives. Crèdit de foto: Fototur – CAEI