Fins a 35 Minifreestylers gaudeixen a Masella durant la Marmota

Fins a 35 joves freeskiers i snowboarders entre 3 i 14 anys han gaudit aquest dissabte d’un park amb salts adaptats al seu nivell, així com calaixos fàcils i un mòdul especial “return” que els hi permetia fer servir la imaginació per realitzar la seva millor ronda.

El bon temps i un snowpark dissenyat específicament per a la competició van marcar una jornada festiva més de freestyle on l’objectiu principal va ser la promoció de l’esport així com el foment de l’aprenentatge seguint les progressions adequades. Les primeres rondes van servir per a que els petits riders s’adaptessin als diferents mòduls però poc a poc van anar deixant-se anar combinant i traient-li el màxim profit possible al park.

Es va veure un bon nivell entre freeskiers i snowboarders que assegura un bon futur per al freestyle en els propers anys. Finalment la competició es va decidir amb la millor de les tres rondes que feien cadascun dels competidors on es valorava la dificultat i variació de trucs, l’adaptació al park i la imaginació. La propera competició de Minifreestylers es realitzarà el proper 15 de març a Baqueira Beret.

Enllaços relacionats
Galeria d’imatges