Inicia’t al Cúrling amb el cursos d’estiu de la FCEH.

El primer cap de setmana de setembre el Cúrling arrenca temporada amb dos cursos d’iniciació i un Campionat de Catalunya.

El proper dissabte 3 de setembre la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FECH) organitza dos cursos d’iniciació al Cúrling a la pista de gel del Fútbol Club Barcelona, amb la col·laboració del Barcelona Cúrling Club, el CP Puigcerdà, l’Sporting l’Olla de Lliçà d’Amunt, el Cúrling Vall d’Aran, el Cúrling Puigcerdà Pànxing i el Cúrling Club Berga. 

La duració de cada curs serà de quatre hores i es desenvoluparan en dos torns, un de matí i un altre de tarda. Constaran d’una breu introducció teòrica dels principals aspectes de l’esport i d’una àmplia introducció pràctica per aprendre la tècnica del llançament, de l’escombrada i del desenvolupament d’un partit. La darrera hora es dedicarà al joc.

Data: 3 de setembre de 2016. 
Lloc: Pista de gel del Fútbol Club Barcelona. 
Horari: de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h.
Preu: 10€ (material inclòs). És necessari portar roba còmoda i calçat esportiu.

Vols inscriure’t?

Inscriu-te del 25 al 31 d’agost trucant a la FCEH, al telèfon 93 415 55 44, o enviant un correu electrònic a info@fceh.cat.

Campionat de Catalunya de Cúrling
Per completar el cap de setmana al gel, el diumenge 4 de setembre tindrà lloc el Campionat de Catalunya de Cúrling amb la partici­pació de nou equips catalans i un equip andorrà, per completar els deu equips participants. La competició arrencarà aproximadament a les 9 del matí i s’allargarà fins a les 18 h de la tarda ininterrompudament. El sistema de competició serà Sistema Schenkel.