Iu Vidal, Guillem Bosch i Jordi Baescoechea destacats catalans en la 25a edició del Trofeu Borrufa

foto

L’estació de Vallnord Ordino – Arcalís va celebrar del 30 al 2 de febrer la 25a edició del Trofeu Borrufa, amb més de 230 atletes de 22 països.

Els resultats d’aquesta prova internacional, entre d’altres, han servit per seleccionar als U16 de l’estat que participaran en el Trofeu Pokal Loka de Skofja Loka (Eslovènia) i a Zagreb Sljeme (Croàcia).

La Real Federación Espanyola de Deportes de Invierno (RFEDI) va seleccionar alguns esportistes catalans per correr el trofeu Borrufa amb l’equip estatal. Els nostres esportistes van fer una bona competició, pujant al podi de moltes de les proves.

El dilluns 30 de gener es va celebrar un gegant on l’Iu Vidal del LMCE va ser el segon més ràpid de la categoria U16 en completar el traçat. En U16 en Guillem Bosch del SCC també va pujar al segon calaix del podi, mentre que en Jordi Baescoechea del LMCE va quedar en 4a posició.

El dimarts es va disputar l’eslàlom on l’Iu Vidal va quedar 6è i l’Eugenia Brotons del CEVA (U14) va acabar en 7a posició. També es va disputar un gegant, on destaca la 7a posició de la Marina Krattli del GRANUEC (U16).

Arrel d’aquests resultats els esportistes catalans (U16) seleccionats per competir del 11 al 12 de febrer a Eslovènia i del 14 al 15 de febrer a Croàcia al Trofeu Pokal Loka són: en Guillem Bosch del SCC, els dos companys d’equip del LMCE Jordi Triulzi i Jordi Beascoechea i finalment, la Lisa Vallcorba del CEVA.