Jugadors catalans convocats a les jornades nacionals

Esportistes membres del CG Puigcerdà i del FC Barcelona han estat convocats per a les jornades de preparació dels equips nacionals Sènior masculí i Sub20.

La pista de gel de Jaca acollirà el proper cap de setmana les jornades de preparació dels equips nacionals Sènior masculí i Sub20. Per aquesta concentració, prèvia al Mundial Sub20 (Jaca, 13-19 desembre de 2014) i Sènior (Reikiavik, 13-19 abril 2015) i la Universiada d’Hivern Granada 2015, els tècnics han convocat a 60 esportistes representats dels clubs SAD Majadahonda, FC Barcelona, CHH Txuri Urdin, CG Puigcerdà i Aramon CH Jaca.

A hores d’ara, segons el llistat oficial, representant al FC Barcelona d’hoquei gel participaran els jugadors Jhon Sebastian Varela, Alejandro Reneses, Javier Poveda, Iñigo Gainza, Oriol Rubio, Lucas Poch, Aaron Carretero, Hector Alastruey, Pablo Muñoz, Marc Ribas, Oriol Boronat i Aitor Meco. Del CG Puigcerdà els convocats han estat Marc Paul, Ignacio Granell, Jorge Piñar, Salvador Barnola, Alejandro Pedraz i Bastian Ribot.  

Hi haurà dues sessions d’entrenaments, un partit el dissabte 8 de novembre i un altre el diumenge 9 al matí. Els entrenadors de la preselecció Sènior seran Luciano Basile i Maurizio Mansi, i els entrenadors dels U20 Tino Tuomi i Lars Lisspers. L’entrenador dels porters serà Pablo Muriel.