La FCEH i Laneu.cat SCP subscriuen acord de col·laboració

Ambdues parts van signar el passat 27 de novembre un acord perquè els esports d’hivern es facin més visibles dins les pàgines dels diaris esportius catalans 

En el marc de la presentació de la temporada 2014-15 de la FCEH, que va tenir lloc a la pista de gel  Bargelona, es va du a terme la signatura de conveni entre la FCEH i Laneu.cat SCP, societat editora del Diaridelaneu.cat i les pàgines de neu de L’Esportiu. Les dues parts van signar el passat 27 de novembre l’acord de col·laboració perquè tant els esports d’hivern com la FCEH es facin més visibles dins les pàgines dels diaris esportius catalans, tant en paper com en digital.

Sumar més mitjans de comunicació que parlin d’esports d’hivern

L’objectiu de la FCEH amb aquest acord és sumar més canals i mitjans de comunicació que es facin ressò de les notícies dels esports blancs i de l’activitat federativa. Tant la FCEH com LaNeu.cat SCP estan interessades en treballar conjuntament per sumar més lectors d’hivern, aprofitant les oportunitats i els mitjans dels quals es disposen. L’acord inclou a més fer difusió recíproca de les activitats que ambdues entitats desenvolupin.