La FCEH presenta la nova temporada

Avui 30 de novembre la FCEH celebra la Roda de premsa de presentació de la nova temporada d’hivern 2012-2013 a la nova seu de la Federació, a l’Avinguda del Carrilet número 3, de L’Hospitalet de Llobregat, Ciutat de la Justícia. 

Durant la roda de premsa el President de la FCEH, el Sr. Oscar Cruz, presentarà als assistents els temes importants que conduiran aquesta nova temporada. 

D’una banda, es parlarà de l’implicació de la FCEH amb el recentment redactat Pla Estratègic d’esports d’hivern i de l’impuls que des de la FCEH es dona als centres i programes de tecnificació i pretecnificació.

D’altra banda s’exposarà la implicació de la FCEH amb els grans esdeveniments esportius de la temporada: Mundials IPC d’esquí alpí per a persones amb discapacitat a La Molina, Copa del Món snowboard a La Molina i Mundials de Telemark a Espot.

S’explicarà el calendari d’una temporada que, de nou, presenta un conjunt de proves d’alt nivell i també es farà esment dels principals objectius de la temporada dels esportistes catalans. S’exposaran les característiques i avantatges de la nostra targeta de federat i de les assegurances de lleure per a la pràctica d’esports d’hivern: Targeneu i Multirisc per a tots els practicants dels esports d’hivern.  

Ens acompanyaran a l’acte de roda de premsa els patinadors de gel Irene Manau i Ton Cónsul, els esquiadors Xavier Salarich, Pol Carreres i Oscar Jorba i els entrenadors Joan Orriols d’Esquí Alpí, Danilo Didkovsky d’Hoquei gel i Edu Pubill de fons.

RODA DE PRENSA TEMPORADA FCEH 2012 – 2013
Data: Divendres, 30 de novembre de 2012. 
Hora: 12:00 h
Lloc: Avinguda del Carrilet, 3 Edifici D, planta 2, Ciutat de la Justícia (al costat del restaurant “Sala 105”)