La FCEH renova el conveni per a la integració de l’esport d’hivern paralímpic

La seva finalitat és continuar les accions de col·laboració entre les diverses federacions per tal que la FCEH pugui integrar els esportistes amb discapacitat en les competicions que organitzi.

El passat dimarts 1 de març  la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH), la Federació Catalana d’Esports de Persones amb una Discapacitat Física (FCEDF), la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) i la Federació Catalana d’Esports per a Cecs i Discapacitats visuals (FCEC), encapçalades per els seus respectius Presidents, es van reunir a la seu de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) per dur a terme la signatura d’un conveni d’integració dels esports d’hivern per a persones amb discapacitat que determina, un any més, quins seran els criteris de col·laboració entre les diverses federacions per aconseguir integrar algunes proves d’esport adaptat en el calendari esportiu de la FCEH. La firma d’aquest conveni simbolitza la continuïtat en l’estreta col·laboració existent entre les entitats. El Sr. Oscar Cruz, President de la FCEH, va manifestar el seu agraïment als respectius Presidents als quals va fer arribar la seva creença ferma en el projecte.  

Comissió d’esports d’hivern per a la Integració de l’Esport (CIE)

Creada ara fa dos anys en motiu de la signatura del conveni inicial, s’encarrega de fixar el full de ruta a seguir per aconseguir incorporar els esportistes amb discapacitat en les competicions que organitzi la FCEH. Alhora, té assignades un seguit de funcions com ara l’organització de les competicions, la confecció del  calendari, la planificació de la formació d’esportistes, tècnics i guies per a cecs i l’elaboració d’un Pla d’actuació per difondre i promocionar els esports d’hivern, entre d’altres.

Durant l’acte de signatura, que ha comptat amb la presència del Sr. Gerard Esteva, President de la UFEC, es va fer esment de les diferents accions assolides la temporada passada, com a un primer pas que enguany serà superat amb nous projectes i propostes adreçades a donar resposta als esportistes de les tres federacions d’esport paralímpic.

La FCEH renova el conveni per a la integració de l’esport d’hivern paralímpic

La seva finalitat és continuar les accions de col·laboració entre les diverses federacions per tal que la FCEH pugui integrar els esportistes amb discapacitat en les competicions que organitzi.

Ahir dijous 18 de desembre al migdia, la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH), la Federació Catalana d’Esports de Persones amb una Discapacitat Física (FCEDF), la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) i la Federació Catalana d’Esports per a Cecs i Discapacitats visuals (FCEC), encapçalades per els seus respectius Presidents, es van reunir a la seu de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) per dur a terme la signatura d’un conveni d’integració dels esports d’hivern per a persones amb discapacitat que determina, un any més, quins seran els criteris de col·laboració entre les diverses federacions per aconseguir integrar algunes proves d’esport adaptat en el calendari esportiu de la FCEH. La firma d’aquest conveni simbolitza la continuïtat en l’estreta col·laboració existent entre les entitats. El Sr. Oscar Cruz, President de la FCEH, va manifestar el seu agraïment als respectius Presidents als quals va fer arribar la seva creença ferma en el projecte.  

Comissió d’esports d’hivern per a la Integració de l’Esport (CIE)

Creada l’any passat en motiu de la signatura del conveni inicial, s’encarrega de fixar el full de ruta a seguir per aconseguir incorporar els esportistes amb discapacitat en les competicions que organitzi la FCEH. Alhora, té assignades un seguit de funcions com ara l’organització de les competicions, la confecció del  calendari, la planificació de la formació d’esportistes, tècnics i guies per a cecs i l’elaboració d’un Pla d’actuació per difondre i promocionar els esports d’hivern, entre d’altres.

Durant l’acte de signatura, que ha comptat amb la presència del Sr. Gerard Esteva, President de la UFEC, s’ha fet esment de les diferents accions assolides la temporada passada, com a un primer pas que enguany serà superat amb nous projectes i propostes adreçades a donar resposta als esportistes de les tres federacions d’esport paralímpic.