La FCEH signa un conveni amb l’empresa de material esportiu LEKI

La Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) ha signat un conveni de col·laboració amb l’empresa Manufactures Deportivas Viper pel qual l’empresa cedirà de manera gratuïta material esportiu de la marca LEKI als esportistes que formen part de l’equip d’Alt Rendiment d’Esquí Alpí.

Per la signatura d’aquest conveni, l’empresa adquireix la denominació de Sponsor Oficial dels Equips de Tecnificació d’Esquí Alpí de la FCEH. Tant la FCEH com Viper aporten sinèrgies mútues i estan interessades en treballar conjuntament per aconseguir el màxim nombre d’èxits esportius. Aquesta signatura suposa un pas més en el desig de la FCEH per augmentar els patrocinis als esportistes d’Alt Nivell. Com comenta Eudald Casabella, Director General de MD Viper, s.a., “el que pretenem amb aquest acord de col·laboració amb la FCEH, és seguir la implicació que té la marca LEKI internacionalment amb les federacions i el món de la competició, acompanyant els millors esquiadors de tot el món”

Sobre Leki Lenhart GmbH

Leki és el primer fabricant de bastons del món. Equipa a més del 50% dels millors corredors del món de l’esquí, i en alguns països a més del 90%. Ha esdevingut un dels millors col·laboradors en totes les disciplines de les competicions d’esquí alpí, així com d’esquí de fons, i cada vegada més professionals i usuaris confien en els productes de la insígnia. Significa innovació tecnològica i enginyeria europea. La marca s’ha dedicat plenament al desenvolupament de innovacions, fins a convertir-se en el líder mundial de producció de pals per l’esquí, el trekking i el hiking. Els bastons estan dissenyats en col·laboració amb guies de muntanya certificats i atletes d’alt nivell. Leki Lenhart GmbH és coneguda arreu del món de l’esquí, senderisme i Nordic Walking per les seves bastons i guants. És el que han estat fent durant més de 60 anys.

 

Enllaços relacionats
http://www.leki.com/