La Lliga Catalana de Curling arriba a la Fase Final

El passat cap de setmana 29 i 30 de gener, es va disputar la 3a jornada de la Lliga catalana de Curling a la pista de gel de Puigcerdà. Una jornada marcada perquè havia de definir les classificacions de cara als encreuemanents de la fase final.

Estava programada la competició al Palai de Gèu de Vielha, però davant una averia en el circuit de producció i manteniment del gel, es va haver de traslladar la competició a la Cerdanya.

En acabar la fase regular només 2 equips han acabat invictes, l’equip júnior del CEVA i l’equip masculí de l’Sporting l’Olla. Un cop acabada la lligueta prèvia, els 4 primers classificats dels dos grups, entre els quals hi ha dos dels 3 equips aranesos, han disputat els partits de quarts de final. En aquesta eliminatòria els dos equips del CEVA van aconseguir superar els seus rivals i classificar-se per disputar una de les semifinals. L’altra la disputaran l’Sporting l’Olla masculí i el Barcelona B.

Una vegada acabada la fase regular, el CAEI, juntament amb 2 dels equips de l’Sporting l’Olla, el Mixt i els Novells i l’equip del Puigcerdà Pànxing La Tossa, disputen ara una segona lligueta per decidir la classificació del 9è al 12è.

L’última jornada, encara sense data però que serà al març, servirà per saber qui jugarà la final i per establir les definitives posicions de tothom. Aquesta edició de la LLiga Catalana estrenava format. De moment és un èxit, tant per l’incertesa dels resultats, com pel molt bon estat del gel, obra del més reputat tècnic de curling espanyol, l’Albert Bosoms.

 

 Més informació al web de la FCEH www.fceh.cat