La Marmota Minifreestyler 2015 torna a ser un èxit a Masella

Joves freeskiers i snowboarders entre 4 i 14 anys han gaudit d’un slopestyle a Masella. La propera trobada serà l’Isard Minifreestyler que tindrà lloc el 8 de març a La Molina.

L’estació de Masella va acollir el passat diumenge 22 de febrer una edició més de la Marmota Minifreestyler, competició organitzada pel Club Masella Team i la mateixa Federació i adreçada a nens i nenes de 4 a 14 en freeski i snowboard. La jornada va consistir en un slopestyle amb diferents mòduls i salts. 

Tot i la previsió de forts vents, 35 esquiadors i snowboarders de fins a 14 anys, provinents de diferents parts de tot el Pirineu van poder gaudir d’un park preparat especialment per la ocasió. Van poder realitzar infinitat de rondes d’escalfament abans de començar la competició amb la intenció que poguessin agafar confiança i així poder gaudir al màxim la competició.

Finalment els participants van realitzar 3 rondes de les quals puntuava la millor per decidir les posicions dels diferents podis. Es van veure molt bons trucs per part dels freestylers del futur. Finalment van poder recuperar forces amb l’esmorçar de Nocilla i van tenir regals per tots gràcies als tapacolls d’Sport HG.