La Molina acollirà el Campionat de Catalunya Paralímpic

El proper dissabte 18 de Gener l’estació d’Esquí de La Molina acollirà el Campionat de Catalunya d’Esquí Alpí Paralímpic. Enguany aquesta prova també s’inclourà dins el programa la 1a prova de la Copa d’Espanya d’Esquí de la Federación Española de Deportes para Discapacitados Físicos.
 

La competició, organitzada per la FCEH, conjuntament amb la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física, la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals i la Federación Española de Deportes para Discapacitados Físicos, es celebrarà sota l’especialitat de Gegant, homes i dones, i donarà el tret de sortida el dissabte a les 9:30 hores. Per realitzar les inscripcions cal que descarregueu aquest formulari d’inscripció  i l’envieu, degudament omplert, a l’adreça   cristina.orea@fceh.cat. .Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d’spam, necessites activar Javascript per veure-la 

Suport a l’esport per a persones amb discapacitat

La FCEH ha assumit el pes organitzatiu d’aquest esdeveniment d’esport adaptat en el que hi participaran diferents esportistes de les tres federacions d’esport paralímpic: Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física, Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals i Federació Catalana d’Esports per a Cecs. Aquest és el primer cop que l’organització penja completament de la FCEH i simbolitza un pas endavant en la consolidació del treball de totes les Federacions, entre les quals hi ha una estreta col·laboració per aconseguir la integració de l’esport adaptat en les competicions que organitzi la FCEH.  

Enllaços relacionats
Nota Informativa