La Molina acull el Campionat de Catalunya Big Air i 1a Isard Minifreestyler

El proper dissabte 1 de febrer a La Molina es durà a terme el Campionat de Catalunya Big Air que correspon al Pyrenean Freestyle Tour i el Isard Minifreestyler, una competició per als més petits de fins a 14 anys, ambdues per snowboard i freeski.


D’una banda, la competició que pertany al circuit Pyrenean Freestyle Tour (PFT), servirà també com Campionat de Catalunya Big Air i alhora com Universitary Open on participaran els estudiants universitaris que, a banda dels beneficis acadèmics que reben de les seves universitats per participar-hi, podran optar a pujar al podi com els millors en la modalitat de Big Air entre els participants d’universitats de tota la península.
El Big Air comptarà amb dues rampes de 14,12 i 6 metres de pla i es retocarà la forma i longitud de la recepció per adequar-la a aquestes característiques. La competició consistirà a realitzar els millors trucs en el salt i es valorarà la dificultat, amplitud i l’execució.


D’altra banda, el Isard Minifreestyler serà una competició festiva on es  vol fomentar la participació i la introducció a la competició per part dels freestylers més petits de fins a 12 anys. En aquesta edició es permetrà la participació també dels Infantils II (sub 14) per facilitar la seva transició cap al circuit PFT. La competició constarà d’un Slopestyle que combinarà salts petits (2-5 metres de pla) amb calaixos i algun mòdul sorpresa.
A part de la competició, els assistents podran gaudir d’un petit village de carpes on hi haurà test de material i cursos d’introducció a la reparació de material. El cap de setmana serà rodó per a tots els freestylers, ja que el diumenge dia 2 de febrer es realitzarà un trobada Interclubs de Halfpipe on es faran entrenaments conjunts i hi haurà masterclass a càrrec dels millors especialistes en aquesta disciplina. Llet Nostra, Patrocinador Oficial de la FCEH, i  Sport HG, també un dels patrocinadors de la prova i marca oficial de primeres capes de la FCEH,hi seran amb els esportistes. 

Enllaços relacionats
Nota informativa