La Pista de Gel del FC Barcelona acull la Copa Internacional Ciutat de Barcelona

foto

El 6 i 7 de maig es va celebrar a la Pista de Gel del FC Barcelona la Copa Internacional Ciutat de Barcelona 2017.

 

 

La prova, organitzada pel FCBarcelona i la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, era open i va acollir a les categories nacionals i internacionals.

En la cita esportiva hi van participar esportistes de clubs catalans, com són el FCBarcelona, el CEPAP i el CEGVA, però també de la resta Espanya i fins i tot França, com l’ACG, el CH Txuriberri, el Club de Hielo Huarte, el Club of Cergy France i el Montpellier.

En la categoria Basic Novice A el FC Barcelona va ser el clar dominador del podi, doncs els tres calaixos els van formar membres del club. La Fanny Maria va ser la campiona amb 39.70 punts, la Júlia Rodríguez (39.42pts) va quedar segona i l’Alexandra Martínez (36.99pts) va ser l’encarregada de completar el podi.

En canvi, en la categoria Basic Novice B, l’Aina Masip del CEGVA va ser la tercera classificada amb un total de 77.73 punts. Va quedar per darrera de dues patinadores franceses, la Camille Simon i la Julie Paquereau.

En la categoria 2a Femení la que va aconseguir una major puntuació va ser la Irene Manau del FC Barcelona amb un total de 40.83 punts. La francesa Chloe Plane va ser segona i l’Anuk Bengoetxea tercera.

El podi de la categoria Debs va tornar a estar dominat per un sol club, aquesta vegada però, van ser membres del club CEPAP les medallistes. La Laura Izquierdo va guanyar amb un total de 26.42 punts, mentre que la Mariona Carpio (26.35pts) i la Judit Capaces (25.31) van ser la segona i la tercera respectivament.

La Martina Mancusi del FC Barcelona va ser la campiona en la categoria junior amb  96.22 punts.

Per altra banda, l’Arnau Joly també del FC Barcelona va ser el vencedor en la categoria Novice Advanced amb 94.47 punts. L’Èric Alís del CEPAP va ser el subcampió amb 75.16 punts. La millor en categoria femenina va ser la Marta Joly del FC Barcelona (74.96pts) i l’Anna Bertran del CEPAP (68.55) va quedar tercera.

 

Enllaços d’interès: 

Classificacions Generals