La Puigcerdà Fons celebra dissabte la seva 15a edició

En el marc d’aquesta Puigcerdà Fons, que finalment no puntuarà per a Copa Espanya, se celebraran els Campionats de Catalunya de Llargues Distàncies. 

El calendari de curses catalanes d’esquí de fons aterra el proper dissabte 12 de març a La Llosa per celebrar una edició més de la popular Puigcerdà Fons, cursa de tècnica clàssica i per a totes les edats i nivells. 

La 15a Puigcerdà Fons, que torna a formar part del circuit de la Copa Catalana i Copa Nins de la disciplina, acollirà també aquesta temporada la celebració dels Campionats de Catalunya de Llargues Distàncies 2016. Constarà com és habitual de quatre distàncies: 30, 15, 5 i 2,5 quilòmetres. Finalment es faran dos lliuraments de premis un per als podis de la Puigcerdà Fons i un altre per celebrar els podis del Campionat de Catalunya. 

Segons informa el Club Esquí Puigcerdà (PEC), club organitzador, els treballadors de l’Espai Nòrdic del Capcir hi estan treballant per poder tenir el circuït en el millor estat possible. 

En la passada edició de la Puigcerdà Fons, que va tenir lloc a La Llosa, es van proclamar Campions i Campiones els fondistes catalans Marta Cester, Bernat Galcerán (Júnior 2), Lydia Iglesias (Júnior 1), Carola Vila i Gral Sellés (Cadet). 

Enllaços relacionats
Nota Informativa