La selecció masculina quarta a l’Europeu Júnior

La selecció masculina de Curling va començar molt bé les tres primeres jornades de l’Europeu, però finalment va obtenir la quarta posició, per darrere dels equips d’Anglaterra, Estònia i Itàlia que es va coronar el campió d’Europa.

Els triomfs aconseguits per la selecció en les tres primeres jornades del Campionat d’Europa Júnior de Curling van col·locar als espanyols en el liderat del Grup B empatats amb els equips d’Alemanya, Itàlia i Estònia, sumant així triomfs davant Eslovàquia (6-2), Eslovènia (9.2) o Hongria (5-4) que li van permetre seguir lluitant per les medalles. No obstant això, dijous 5, Eslovènia es va imposar a Espanya per 5-3. El divendres 6 va començar molt bé per a la selecció que va guanyar a França per 10 -1, però van perdre contra Itàlia (7-4) i Anglaterra (7-2).

Per la seva banda, la selecció femenina va quedar en 8a posició. Va perdre el seu primer partit davant la selecció d’Anglaterra per 6-3 però va guanyar a Polònia per 6-4 i a Estònia 4-3. Tenia opcions a fer una bona classificació però va perdre els seus partits contra Eslovàquia, Hongria, Italia, Alemanya i Dinamarca.