l’Aranskating inaugura els circuits de la 11a Copa Catalana i la 6a Copa Nins

El proper diumenge 13 de desembre Baqueira Beret acull l’Aranskating d’esquí de fons, prova inaugural dels circuits catalans de la Copa Catalana i de la Copa Nins 2015-16 de la FCEH.

La prova, organitzada per al Club Aranés d’Esports d’Iuèrn (CAEI), serà la primera puntuable per a les dues Copes catalanes de la disciplina, i a més rebrà la participació de fondistes d’altres federacions autonòmiques.

Hi prendran part totes les categories: Juvenils, Sèniors, Isard (U16), Sanglèrs (U14), Vops (U12), Lèbes (U10), Poriquets (U8) i Bacteries (U6). La prova es disputarà sota la tècnica lliure i a diferents distàncies segons les edats dels corredors participants. Les categories més grans faran la distància llarga de 10 quilòmetres mentre que les petites recorreran trams que aniran des del 5 a 0,5 quilòmetres. 

Els Campions i Campiones d’aquesta cursa inaugural la passada temporada van ser Iris Morales (CENA) en U6 Bacteris; Nil Calbeto (CAEI) en U8 Poriquets; Martina Sellas (BELLVER) i Marc Collel (CEFUC) en U10 Lebes; Jana Selles (BELLVER) i Bernat Selles (BELLVER) en U12 Vops; Maria Selles (BELLVER) i Iker Fortes (IRRINTZI SKI) en U14 Sanglies; Pepa Garcia (BELLVER) i Martí Vigo (HOSPITAL DE BENASQUE) en U18; Marta Cester (CAEI)i Mario Parodi (PEC) en U20; Berta Morral (CEFUC) i Diego Ruiz (GUARDIA CIVIL) en Sènior; Maria Paz Sanchez (SABIKA) i Jaume Forcada (PEC) en M1 i Peio Gorostegi (UZTERRE) en M2.  

Enllaços relacionats
Nota Informativa