Laura Orgué 31a en els 30 quilòmetres del Mundial de Falun

La fondista catalana ha participat en 3 proves dels Campionats del Món, que van cloure el passat 1 de març a Suècia aconseguint les posicions 36, 45 i 31. 

La ciutat sueca de Falun ha acollit des del passat 18 de febrer i fins a l’1 de març, el Campionat del Món d’esquí de fons que engloba també salts d’esquí i combinada nòrdica. La catalana Laura Orgué va començar la competició el passat dissabte 21 de febrer participant en la prova de Skiatlon femení on va aconseguir arribar en la posició 36 de les 56 fondistes que van prendre la sortida. La catalana va finalitzar els 7,5 quilòmetres d’estil clàssic en el lloc 42 i va anar remuntant posicions en la segona meitat, gràcies al millor rendiment en estil lliure. Finalment, va creuar la meta en el lloc 36, a gairebé 5 minuts de la guanyadora, la noruega Therese Johaug.   

El passat dimarts 24 de febrer la catalana va disputar la 2ona prova d’aquests Mundials, la dels 10 quilòmetres, on va aconseguir una 45a plaça i el passat dissabte 28 va córrer la prova dels 30 quilòmetres on va aconseguir la millor de les posicions en aquests Mundial; una 31a posició. La fondista catalana va arribar a 8 minuts, 32 segons i 6 centèsimes de la guanyadora amb un temps final d’1 hora, 33 minuts i 19 segons.