Laura Orgué competeix a prova FIS aquest cap de setmana

Els dies 29 i 30 de novembre la fondista catalana participarà a les proves FIS a Gaalaa, i el 5, 6 i 7 de desembre realitzarà la seva 1ra prova de Copa del Món de la temporada a Lillehamer, ambdues competicions a Noruega.

Després de la seva actuació en Beitostolen, l’equip de fons de la RFEDI té cita a l’estació noruega de Gaalaa. Durant el cap de setmana els fondistes Laura Orgué i Imanol Rojo correran les seves segones proves FIS de la temporada. Orgué dissabte 29 defensarà els 5 quilòmetres d’estil lliure i els 10 quilòmetres de persecució el diumenge 30. 
 
Primera Copa del Món de la temporada
Els dies 5, 6 i 7 de desembre a l’estació noruega de Lillehamer, tindrà lloc la primera Copa del Món de la temporada 14-15 amb les proves classificatòries i finals de Sprint Free (SP F) el divendres 5 per a ambdues categories. Al llarg del cap de setmana estaran amb les modalitats de 5 quilòmetres lliures i 10 km de persecució per a la categoria femenina i 15 quilòmetres C Pursuit per la masculina, a més de les classificacions generals.
 
Properes competicions
Un cop acabades aquestes dues competicions Laura Orgué tornarà a casa uns dies abans d’afrontar la Copa del Món de Davos, Suïssa, el 13 de desembre. I després té dos possibles reptes a Itàlia, Copa d’Europa de Valdidentro o la Ski Classic de Livigno. Just abans de Nadal, l’equip es reunirà per disputar la Copa del Món a La Clusaz, França. Per al dia 20 de desembre estan previstes les proves d’Skiathlon 7,5 / 7,5 quilòmetres C / F, en la categoria femenina, i la Skiathlon 15/15 quilòmetres C / F per a la masculina. I per al dia 21, els relleus 4×5 quilòmetres M, en dones i 4×7,5 quilòmetres M en homes.