Laura Orgué torna motivada a les competicions de Copa del Món

Després de l’admirable resultat de Laura Orgué als Jocs Olímpics de Sochi, la fondista catalana participa aquest diumenge a una cursa de Copa del Món celebrada a Lahti (Finlàndia). ‘Hi vaig amb molta il·lusió i amb ganes de lluitar-ho tant com pugui’.

Laura Orgué participarà aquest diumenge en una cursa de Copa del Món de 10 quilòmetres skating amb sortida cronometrada, disputada a la localitat finlandesa de Lahti. La fondista catalana assegura que va amb moltes ganes i motivada després dels bons resultats aconseguits a Sochi però ‘sóc conscient que la Copa del Món és una altra lluita i és difícil fer un bon resultat.’ 

Segons l’esportista el seu objectiu és intentar estar entre les 30 primeres i perdre menys de 3 minuts respecte a les primeres classificades. ‘Estic molt motivada però després de les curses de Sochi no estic 100% recuperada físicament.’, afegeix. Orgué també participarà el proper 9 de març en la prova de 30 quilòmetres de la Copa del Món d’Oslo (Noruega) i tancarà les seves competicions internacionals amb una prova de llarga distància de la FIS Marathon Cup en Lillehammer (Noruega).