L’equip A masculí participa a Isola 2000 a dos Eslàloms FIS

‘El nivell de la les carreres ha esta molt alt, amb noms com Anthony Obert, Maxime Tissot o Greg Galeotti’, explica Joan Orriols, entrenador de l’equip A masculí d’Alt Nivell de la FCEH.

Durant dos dies, 9 i 10 de desembre, l’Equip A masculí d’Alt Nivell de la FCEH, ha participat a dos Eslàloms del circuit Ski Chrono National Tour de França, classificatoris per a la Copa d’Europa dels equips francesos. Orriols ens parla d’una pista molt complicada i una neu molt glaçada en la qual el primer dia, dilluns dia 9, els tres components de l’equip, Pol Rocamora, Juan del Campo i Miquel Mateu, no van tenir sort i es van sortir a la primera mànega. 

En la prova d’ahir dimarts 10 de desembre, Pol Rocamora va acabar el 20è (1’42’’49), després de fer una primera mànega discreta (51’’38) i arribar el 25è. En la segona màniga va esquiar força millor fent el 12è  (51’11). Juan del Campo, va fer una bona primera mànega acabant el 18è (50.72) però en la segona es va sortir a meitat del traçat quan estava esquiant força bé. Miquel Mateu, per la seva part, no va poder acabar la primera mànega. Avui dimecres 11 de desembre i i demà dijous, l’equip disputarà dos Súper Gegants FIS a l’estació veïna d’Auron.