L’equip Ciutadà de la FCEH competeix a curses FIS

L’equip està format pels corredors del GRANUEC Mireia Martorell, Maria Nesweda, Marta Isern, Eduard Sanllehí,  Eduard López,  Dani De Gomis, Albert Montaner, Eduard Rabat i Miquel Montaner, els corredors de LMCE Cristina Vidal, Mariona Castell, Pol Pascual i Joan Castell i la corredora Blanca Bargalló del CAEI.

Sis nois i vuit nois integrants de l’equip català d’esquí alpí de la FCEH en la categoria Ciutadans van competir el passat cap de setmana a curses FIS CIT a la pista de la Copa del Món Deborah Compagnoni de Santa Caterina Valfurva, proves que formen part de la Arnold Lunn World Cup per esquiadors Ciutadans.

Aquesta ha estat la primera activitat de la selecció FCEH en categoria Ciutadans de la temporada i es va dur a terme amb molt bona participació i una experiència molt positiva pels corredors. El programa va constar de 2 Súper Gegants i 2 Gegants i els millors resultats aconseguits van estar el 19è lloc de Mireia Martorell i el 35è d’Eduard Sanllehí, ambdós en Súper Gegant.