Les assegurances de la FCEH, imprescindibles també a l’estiu.

Des de fa anys, la FCEH ofereix assegurances de lleure per garantir la seguretat dels amants de la neu i la muntanya no només per als practicants d’esports d’hivern, sinó per aquells que volen gaudir dels esports a l’aire lliure durant tot l’any. 

La Multirisc, una assegurança multiesportiva amb cobertura mundial i seguiment de la lesió, és la millor opció per als apassionats dels esports ‘outdoor’, tant a l’estiu com a l’hivern. Excursionisme, esquí de muntanya, senderisme, esquí alpí, marxes bicicleta de muntanya, etc.

L’opció per als incondicionals dels esports d’hivern és la Targeneu, una assegurança d’àmbit mundial, amb rescat, primera assistència i que, a més, també que cobreix incidències fora pistes dins de les instal·lacions de l’estació d’esquí.

Per tal de facilitar la tramitació d’ambdues assegurances la FCEH ha activat una pàgina web –www.assegurancesfceh.cat– on s’amplien tots els detalls de dos productes imprescindibles per practicar esports ‘outdoor’ amb la màxima seguretat.

Durant l’últim any, les assegurances de la FCEH han impulsat sortejos de forfets, lots de productes Sport HG, així com descomptes especials. L’última promoció ha estat el concurs d’una capsa regal ‘Fent País’ amb experiències úniques com esports ‘outdoor’, activitats gastronòmiques i culturals, hotels amb encant, etc.