Les assegurances de la FCEH sortegen una capsa regal amb experiències úniques.

Arriba el bon temps i les assegurances de la FCEH sortegen una capsa regal amb experiències úniques.

Participa en el concurs de les assegurances de la FCEH d’una capsa regal de Fent País. Podràs guanyar una capsa regal ‘Fent País’. Esports outdoor, activitats gastronòmiques i culturals, hotels amb encant…pots escollir fins a 130 experiències diferents!

Participa-hi!

El concurs, que s’allargarà fins al dia 31 de maig, hi poden participar tots els majors de 18 anys que vulguin gaudir d’una capsa plena d’activitats úniques.

Assegurances FCEH

Des de fa anys, la FCEH ofereix assegurances de lleure per garantir la seguretat dels amants de la neu i la muntanya. Una bona opció per als incondicionals dels esports d’hivern és la Targeneu, una assegurança d’àmbit mundial, amb rescat, primera assistència i que, a més, és l’única que cobreix incidències de fora pistes dins de les instal·lacions de l’estació d’esquí.

Per als apassionats dels esports ‘outdoor’, tant a l’estiu com a l’hivern, la millor alternativa és la Multirisc, una assegurança multiesportiva amb cobertura mundial i seguiment de la lesió per menys de 10 euros al mes.