L’hoquei cerdà acaba l’any amb una àmplia victòria contra l’Anglet (13 a 1)

El passat dissabte 11 de desembre el Club Gel Puigcerdà va aconseguir l’última victòria de l’any contra l’Anglet, al palau de gel de la capital cerdana. El partit va ser clarament cerdà davant els basco-francesos de l’Anglet.

Des de l’inici, els groc i negres van començar a marcar, i al final del primer període el resultat ja era de 5 a 0. Els cerdans van aprofitar la superioritat i l’amplitud del resultat per provar el nou sistema i per donar minuts de joc als jugadors més joves. D’aquesta manera, el Puigcerdà arriba al final de l’any i es fixa l’objectiu a curt termini de guanyar el pròxim partit de lliga, a casa del Barça, el pròxim 8 de gener. El derbi serà molt decisiu per veure quin dels dos equips catalans acaba en segon i tercer lloc de cara al play off final.

El balanç de la temporada fins el moment, és que ha estat molt irregular per diferents factors. Primer la marxa del que havia estat entrenador durant els últims 5 anys, Peter Oppitz, i amb el qual s’havia guanyat 3 lligues i 4 copes del rei. La substitució d’Oppitz va ser relativament ràpida, però va tardar ben bé un més fins que Sacharuk, i Masó, agafessin el cos tècnic de l’equip i comencessin a implantar un nou sistema de joc. Un joc molt més orientat als sistemes canadencs, país d’origen de Sacharuk. L’altre gran factor de la irregularitat dels resultats de la plantilla puigcerdanenca ha estat les baixes constants que han patit diferents jugadors de la plantilla. Una plantilla que enguany és més curta que l’any anterior, i que per tant cada baixa fa molt més mal.

Tot apunta, a què de cara al pròxim derbi, el Puigcerdà podrà comptar amb tots els seus jugadors. Està previst que l’equip entreni pràcticament cada dia durant les vacances nadalenques, i que es treballi força l’aspecte físic, ja que és un dels factors decisius en el nou sistema de joc.

 

Informa CGP