Llet Nostra dona suport als esports d’hivern

La Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) i l’empresa de làctics Llet Nostra han subscrit un conveni de col·laboració mitjançant el qual aquesta empresa esdevé patrocinadora oficial de la FCEH per a la present temporada i per a la vinent.   

La Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) compta ja amb el nou patrocini de Llet Nostra, marca implicada des de sempre amb esdeveniments esportius, solidaris, educatius i culturals de casa nostra. Amb anterioritat, Llet Nostra ja va col·laborar amb el circuit infantil d’esquí alpí Audi Quattro Cup i ara referma l’aposta pels esports de neu i gel amb la signatura d’un acord de patrocini amb la FCEH per a la present temporada i la vinent. Llet Nostra, que creu en la tasca de la FCEH i comparteix els valors de l’esport, inicia aquest vincle gràcies al qual vol donar suport i potenciar els esports d’hivern.

La llet de cooperatives catalanes vol ser la llet dels nostres esportistes que aposten per un estil de vida esportiu, natural i saludable. Xavier Tubert, President de Llet Nostra Alimentària S.L assegura que "l’acord signat és una aliança de marca molt forta perquè inclou la possibilitat de vincular la marca Llet Nostra amb els valors dels esports de casa nostra."

L’acord estableix que la marca Llet Nostra tingui presència en l’equipament oficial dels esportistes, així com en els programes i els comunicats de les competicions oficials organitzades per la FCEH i/o per als clubs afiliats, ja que Llet Nostra també és el patrocinador oficial de la gran majoria de clubs organitzadors de la FCEH. La firma d’alimentació catalana ha acordat amb la FCEH la possibilitat de realitzar accions comercials o promocionals en els recintes en què es disputen les competicions, sempre amb autorització dels organitzadors i sota les normes vigents internes.

De moment, l’empresa ja ha estat present en moltes de les curses del calendari oficial de la FCEH com a patrocinador oficial de les competicions i ha regalat als esportistes i als clubs organitzadors lots del producte Glop, el batut de xocolata, cacau i llet nostra. Tant la FCEH com els clubs afiliats al conveni s’han compromès a incloure el logotip de la marca en totes les seves accions de comunicació i donar suport i difusió a la marca a través de les xarxes socials. Oscar Cruz, President de la FCEH, afirma que “en èpoques difícils, trobar el recolzament d’una empresa del prestigi i arrelament al país com és Llet Nostra ens ancoratge a continuar treballant pel futur esportiu del nostres joves”.