Maria Hidalgo aconsegueix podi (3ra) a Copa d’Europa

El grup d’Slopestyle de la FCEH integrat per Pau Bartolo, Aleix López i Maria Hidalgo ha aconseguit molt bons resultats a la Copa d’Europa celebrada a Landgraag (Holanda).

Els passats dies 27 i 28 de novembre els esportistes de la modalitat d’Slopestyle de la FCEH, van competir a la Copa d’Europa de la modalitat. La millor marca del dijous 27 va ser per a Maria Hidalgo que va consolidar una 4a plaça. Pel que fa als nois del grup, l’Aleix López va finalitzar 22è i el seu companya Pau Bartolo va signar un 35è lloc. En la prova del dia 28 Maria Hidalgo va ser la protagonista després d’aconseguir puja al podi amb la millor 3ra marca de la classificació femenina. Aleix López va baixar a la posició 33 mentre que Pau Bartolo no va tenir el seu millor dia i va fer un 71è lloc. 

Propera cursa a França

La propera cursa de Copa d’Europa d’Slopstyle tindrà lloc a Vars, França, els propers 7 i 8 de gener. ‘Allà veurem realment a com reaccionen els nostres esportistes amb un circuit gran, ja que els circuits indoor com el de Landgraaf sempre són complicats’, explica Santi Corral, tècnic esportiu de l’Equip.